van Loenen Bestratingen

Bas van Loenen, voor al uw grond- en straatwerk

Bestrating

Trommelsteen
Deze steen is een veel voorkomende bestrating. De robuuste/nostalgische getrommelde betonsteen, is ideaal voor paden en terrassen. Prijs per vierkante meter: €14,75. Leverbaar in brons, antraciet en rood-genuanceerd. Afmeting: 20x30x6.


Betonklinker
Deze steen is uitermate geschikt voor de bestrating op een oprit. Een door en door gekleurde betonsteen met facet, die geschikt is voor intensief gebruik. Prijs per vierkante meter: €13,85. Leverbaar in rood, grijs en heide. Afmeting: 10,5x21x8.


Opsluitbanden
Opsluitbanden worden gebruikt voor het opsluiten van uw bestrating, zodat het niet uit elkaar gelopen of gereden wordt. Prijs per stuk €2,40. Leverbaar in de kleuren grijs en zwart. Afmeting: 15x5x100.

Stapelblokken
Trappen, borders, bloembakken en terrassen op verschillende niveaus maken uw tuin leuk en levendig. Door het aanbrengen van verschillende niveauverschillen in de tuin, oogt deze dieper of groter. De stapelblokken zijn hier uitermate geschikt voor. Leverbaar in antraciet. Prijs per stapelblok is €5,25. Afmeting: 15x15x60.